Sunday, April 3, 2011

Penangan Gunung Ledang~

Salam Hujung Minggu ^.^
Disebabkan terlalu membuad aktiviti lasak semalam *lasak la sgt kn :) akhirnya aku tewas pagi neh . haha
Mao tak saket urat kaki aku neh . haha . iye iye , walaupun ta sampai naik ke puncak Gunung Ledang tuh, tapi tetap mengah , disebabkan lame ta warm up gini . haha

Ahaha . nampak macam ramai je kan yang join aku . laaa sebenonye bukanb mereka yang join aku , tapi aku yang join mereka . Mereka2 ini adalah adik beradik merangkap sepupu sepapat salah sorg mmbe aku neh . Disebabkan mmg dye anak perempuan tunggal dalam family (yg lain semua kumbang2) , th sebab dye heret aku aku sekali . Malu ta malu lenjan jela . Aku pon mmg dah terbiasa dengan mereka2 . lagilah kene jempot kat depan rumah kan macam datin . sape yang tamao . senang hidup . Tompang naik kereta baru lagi gtooo ( Jgn jeles taw Naduah , aku da naik dulu kete putih tuh?? ) haha

Bace jela entry aku sebelom ni merayap2-hujung-minggu . Harytuh pon minah nih dok heret aku kuar ngn dye . haha. Tambah2 lagi aku pulak mmg dah lame ta pegi . Mmg sikit punya sopan lah aku boom kat air tuh kan . Bertenang je kua jalan pakai suar track selamba . haha . alahh tempat sendiri kekononnya . 

Anyway , thanxs alot family En Azaman :)






i love you :)

P/s : cik Hana , jangan jeles ye , nanti kte pegi bile awak dabes exam . winkk ~ hehe

1 berkata-kata:

sobri yaacob said...

best ar,,, nak joint,,,