Monday, November 29, 2010

MASTER CONSULTANCY !

WAHHH
macam master2 sangat la kan..
tu cuma nama company tempat ak akan menjejakkan kaki tepat kol 8setengah esok..
and untuk 5 bulan akan datang..
8.30am-5.30pm
tempat latihan industri ak !

membe2 (cgadys) sume gaye malas+takod+tamao nak hadapi hari esok
same goes wif me ! haha
tapi lepas teringat panggilan dpd Cik Maria Ros tempoh hari , jadi ak bersemangat  !
whoaaa..
anjakan paradigma ! :)
tade laa, kalaw tak disebabkan polisi politeknik supaya setiap pelajar harus menjalani latihan industri,
ntah bila agaknya aku akan start bekerja !
asek dok tadah wet parents tanpa kenal penat capek dorg cari wet .. hmm (ampun) :)
soo seumur hidup ak selama 19 tahun ? bulan ? hari ni, esok adalah buat kali ptamenye aku akan bergrlar pekerja ! haha ! nice !

sebelom masuk tido ni : nk wish all da best 2 all ma beloved :: dear and cgadys ! and all li'an ! :)

SMOGE HARI ESOK AKAN MEMBAWA 1001 SENYUMAN :) DAN KEGEMBIRAAN BUAT DIRIKU !  amin

5 berkata-kata:

fadleyna said...

:HAHAHAHAHA
klakar je...
da bley pgil cik aeen ny kn..
:)

aeen gojes said...

panggil laa miss aeen..baru gleme..haha

Ibnu Faizal's said...

huhuhuhuh
mcmne ari nie?

aryana yaziz said...

hahha...g0 g0 chay0k fWenz...u can d0 it..(^-*)

sobri yaacob said...

menarik.... ha33,..,,..pkerja baik....x leh blah